Saturday, August 11, 2007

Helle

Helteen kunniaksi blogikin on vielä tavallistakin kevyempää kamaa. En kuulu niihin ihmisiin jotka voivottelevat, että viilenisi jo ilma ja alkaisi syksy. Päinvastoin, tykkään helteestä fyysisenä ja henkisenä olotilana. Helteellä koko ruumis on elossa ja lihakset lämpimät. Lenkkeilen mielelläni helteellä. Naama virneessä nautin kuumuudesta normaalisti skeidana pitämäni lista-r´n´b-popin soidessa korvissa. (onko parempaa lenkkimusaa kuin Under my umbrella, ella, ella, ee,ee,ee?) Villit hevoisetkaan eivät pystyisi pilaamaan olotilaani sillä hetkellä.

Saan illalla "toimittaa" kodinsiunauksen. Olen siitä fiiliksissä koska riittien toimittaminen on mielipuuhaani. Suuri Kodinantaja on läsnä ja siunaa.

Mistä saisi pillerin, joka antaisi saman tunteen kuin aurinko? Nyt on pakko kuunnella The Polyphonic Spreen loistava It´s the sun, jonka olen kuullut livenä New Yorkissa.

Ja mitäkö olen lukenut viime aikoina? No, kiitos kysymästä Fisutar, olen lukenut pelkkiä kevyitä kirjoja, kuten kevyen Gangesin tytär-elämäkerrallisen romaanin, joka kertoi Intiasta Espanjaan adoptoidun tytön paluusta juurilleen, ultrakevyen Tuuli Matinsalon hyvän olon kirjan, jossa on mm.julkkisten jumppavinkkejä ja ultrasuperkevyen hömppäromaanin V.I.P-ihmisiä. Unohtamatta tietenkään muinaiskreikkaa, mutta unohdin sen jo, koska se on vähän tylsä aihe.

Nyt palaan nauttimaan helteestä! Näin Suuri Lämmönantaja meitä hemmottelee! :-)

1 comment:

Ulla said...

On kyllä ollut mahtavat säät. Ihanaa kun on yaas netti ja pääsen säännöllisesti lukemaan tätäkin blogia!