Monday, July 9, 2007

Puiden halaaja

Kun minulla on tylsää, googlaan asioita, paikkoja ja ihmisiä. Jopa sellaisia, jotka tulevat jostain aivolokerosta vuosien takaa (ja minulla on hyvä nimimuisti). Jos törmäisin yhtäkkiä johonkin 15-vuotta sitten tapaamaani ihmiseen, ilkeäisinkö sanoa: Tiedän sinusta paljon, koska googlasin sinut yhtenä sateisena iltapäivänä....:-)

Unelmoin omakotitalosta tai edes rivarista. Olenkin miettinyt muuttoa maalle. (Kun stadilainen sanoo menevänsä maalle, hän ei tarkoita sillä maaseutua, vaan mitä tahansa paikkaa ei-Helsingissä. Täysin epäloogisesti esimerkiksi Viikin lehmäpellot eivät välttämättä ole "maalla", sen sijaan jonkun isohkon kaupungin, vaikka Jyväskylän keskusta saattaa olla ;-)) Tila on ihana asia. Vuosi vuodelta avaruus ja luonto viehättävät enemmän. Sisälläni asuu pieni elovenatyttö. Valitettava tosiasia on, että minulla ei koskaan tule olemaan varaa asua omakotitalossa Helsingissä. (ellen nai rikasta miestä tai voita lotossa) Ja olen aina tiennyt etten tule asumaan loppuikääni kerrostalossa.

Puut ovat ihania. En ole koskaan voinut kestää hakkuualueiden katsomista. Jos olisin new agen harrastaja olisin varmasti puiden halaaja. Jos olisin rikas, ostaisin metsiä ettei kukaan pääsisi hakkaamaan niitä.

2 comments:

Anonymous said...

Olethan jo ottanut asumisoikeusasunnon varausnumeron kaikista mahdollisista kunnista, joihin voisit muuttaa? ASO-asunto on yksi keino muuttaa rivariin tai jopa omakotitaloon.
Rikasta miestä ei ehkä kannata jäädä odottelemaan ;)

"Helmi-täti", joka lukee säännöllisesti blogiasi

Fisutar said...

Kiitos vinkistä! :-) Voi olla että unelma omasta pihasta on vielä kaukana, mutta some day...